Search This Blog

Loading...

JUALAN PELBAGAI BARANGAN MENARIK DENGAN HARGA BERPATUTAN.

Sunday, June 7, 2009

Mas Idayu dan protegenya

Mentor, Apa hubungannya Mas Idayu dengan protegenya, Pada rancangan mentor yang terbaru Mas Idayu kelihatan tak habis-habis berpegangan tangan dengan protegenya. Hairan juga apakah hubungannya mereka berdua ni sehingga sanggup berpegangan tangan dan berpelukan di hadapan kamera.Atau ini dah menjadi atau akan menjadi satu trend bagi artis sekarang.Rotan-rotan juga tapi janganlah sampai melampaui batas hukum-hakam. Tolong perbetulkan saya jika ada kesilapan disini. Ini berlaku semasa rancangan mentor pada 7hb jun 2009.Gambar untuk tatapan semua (kurang memuaskan, emergency guna phone camera 2mgpxl je) Mentor dan protege lain steady je...diorang dua ni je yang lebih.


siap berpeluk lagi (ni suami dia ke?/abang?/adik?)

tengok tangan tu asyik melekat aje

ada gam kot, tu pasal jadi cam ni

pegang sampai ke belakang

tag:artis malaysia, artis terkini, berita artis, artis bercerai, kahwin cerai,artis galak, pengacara af, artis hot, artis terlampau, sensasi artis, artis popular, pelakon popular, terkini, artis baru, artis lama, gossip artis, artis panas, artis indonesia, artis bollywood, artis seksi,

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Anak-anak seharusnya dipanggil dengan gelaran yang lebih dewasa seperti kak long/abang long/kak ngah dan elakkan dari memanggil mereka dengan gelaran yang membantutkan kedewasaan mereka seperti boboi/manja/baby/adik/ dll. Teruskan

Jika anda tiada anak kecil pun, tolong sebarkan maklumat ini kepada sesiapa sahaja... Kita tidak tahu entah siapa yang dapat diselamatkan dengan menghantar e-mel ini. Tolong beri sedikit masa dan hantar kepada kawan yang ada anak-anak dan cucu-cucu...teruskan

Barat membisu dengan bukti bulan pernah dibelah

Salah satu dari mukjizat Nabi Muhammad yang mashur ialah baginda telah membelah bulan kepada dua, dengan izin Tuhan, dan kemudian bercantum semula.Teruskan

Aku cuma ada seorang adik. Usianya tiga tahun lebih muda daripada aku. Suatu hari untuk mendapatkan sehelai saputangan yang menjadi keperluan anak gadis ketika itu, aku ambil 50sen dari poket seluar ayah..teruskan

Tahukah anda

Tiada siapa yang mampu mencuri ilmu yang kita perolehi dengan membaca. Jadikan diri kita sebahagian daripada masyarakat yang berilmu.