Search This Blog

Loading...

ONLINE STORE / OFFLINE STORE

Thursday, July 30, 2009

Tikus aneh

Ini adalah tikus makmal yang aneh dan pelik, coz dia berwarna biru. nampak cute pun ada. Sebenarnya tikus ini asalnya berwarna seperti di bawah.


Kenapa tikus ini jadi biru? sebab diaorang inject perwarna biru dalam badan dia nak cek ada kebocoran atau tersumbat macam strok la. Lebih jelas macam Dr. House selalu buat kat patient dia..Inject pas tu tengok kat screen..Tikus ini kena terus jadi biru..kalau jadi hijau cepat-cepat LARIIIII

HA SAPA NAK CUBA, MEH SINI PAKCIK INJECT..
VICODIN!!! HOUSE MD

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tahukah anda

Tiada siapa yang mampu mencuri ilmu yang kita perolehi dengan membaca. Jadikan diri kita sebahagian daripada masyarakat yang berilmu.