Search This Blog

Loading...

ONLINE STORE / OFFLINE STORE

Saturday, August 1, 2009

Kisah lucu perempuan bisu

Kisah lucu, ada seorang perempuan bisu yang sudahpun berkahwin, pada suatu hari, dia telah pergi ke supermarket untuk membeli daging, tetapi disebabkan dia bisu, dia mempunyai kesusahan untuk berkomunikasi dengan para pekerja di sana.

Disebabkan begitu, dia membuat keputusan untuk memanggil kashier masuk dalam bilik.

Pada hari yang pertama, dia nak beli dada ayam. Dia pun panggil kashier tu masuk dalam bilik sulit, pompuan tu bukak baju dia, tunjuk kat dada dia, pastu buat aksi ayam. Kashier tu pun paham, then dia pun kasi dada ayam kat dier.

Next day, dia nak beli paha ayam. Dia pun panggil kashier masuk bilik, dia angkat skirt dia, tunjuk kat paha dia, pastu buat aksi ayam. Kashier tu pun paham, kasi dia paha ayam.

The next day lagi, dia nak beli hot-dog. Dia pun bawak suami dia.

Soalannya ialah: Apakah isteri tu akan buat?





Fikirlah... .



Fikir... ... .



Tak tau?



-
-

Dia suruh suami dia cakapla sebab... .suami dia tak bisu..

Apa yang korang susah susah fikir ha?

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tahukah anda

Tiada siapa yang mampu mencuri ilmu yang kita perolehi dengan membaca. Jadikan diri kita sebahagian daripada masyarakat yang berilmu.