Search This Blog

Loading...

JUALAN PELBAGAI BARANGAN MENARIK DENGAN HARGA BERPATUTAN.

Tuesday, November 10, 2009

lelaki handsome

lelaki handsome

Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap: wow cool giler
kalau lelaki tak handsome pendiam
perempuan akan cakap: eh perasan bagus

kalau lelaki handsome berbuat jahat
perempuan akan kata: nobody perfect
kalau lelaki tak handsome buat jahat
perempuan akan cakap: memang..muka pun macam pecah rumah

kalau lelaki handsome yang menolong perempuan yang diganggu
perempuan akan cakap: wah..machonya.macam hero filem
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
perempuan akan kata: entah2 kawan dia

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tu

kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan kata; matching..hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan kata: bang, bosnya mana

kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!!!lelaki ke bukan ni?

lepas tu korang tukar pulak, kalau perempuan cantik begitu begini
lelaki akan kata: bla bla

moralnya, semua sama aje,






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Anak-anak seharusnya dipanggil dengan gelaran yang lebih dewasa seperti kak long/abang long/kak ngah dan elakkan dari memanggil mereka dengan gelaran yang membantutkan kedewasaan mereka seperti boboi/manja/baby/adik/ dll. Teruskan

Jika anda tiada anak kecil pun, tolong sebarkan maklumat ini kepada sesiapa sahaja... Kita tidak tahu entah siapa yang dapat diselamatkan dengan menghantar e-mel ini. Tolong beri sedikit masa dan hantar kepada kawan yang ada anak-anak dan cucu-cucu...teruskan

Barat membisu dengan bukti bulan pernah dibelah

Salah satu dari mukjizat Nabi Muhammad yang mashur ialah baginda telah membelah bulan kepada dua, dengan izin Tuhan, dan kemudian bercantum semula.Teruskan

Aku cuma ada seorang adik. Usianya tiga tahun lebih muda daripada aku. Suatu hari untuk mendapatkan sehelai saputangan yang menjadi keperluan anak gadis ketika itu, aku ambil 50sen dari poket seluar ayah..teruskan

Tahukah anda

Tiada siapa yang mampu mencuri ilmu yang kita perolehi dengan membaca. Jadikan diri kita sebahagian daripada masyarakat yang berilmu.