Search This Blog

Loading...

ONLINE STORE / OFFLINE STORE

Thursday, May 26, 2011

Tonton online movie

Semalam badan tak berapa sihat, batuk-batuk sikit, bila dah makan ubat batuk mulalah mata rasa mengatuk je macam nak lelap. Nak posting topik baru kat blog pun tak boleh, Jadi tak berapa nak layan buat kerja. Apa nak buat ni? Tengok movie la. (nasib baik Allah bagi rezeki kat aku dengan kerja sendiri) amin. Jadi korang yang nak layan Online movie boleh la try ye.

Kadang-kadang layan cerita korea kat maaduu



Hari ni pun sama mata rasa mengatuk gak, tapi dah kurang sikit. Jangan jadi macam semalam sudah, parking kereta kat rumah boleh terlajak langgar dinding, habid terbuka bumper depan. Nasib baik boleh pasang balik..moralnya kalau makan ubat batuk jangan memandu.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tahukah anda

Tiada siapa yang mampu mencuri ilmu yang kita perolehi dengan membaca. Jadikan diri kita sebahagian daripada masyarakat yang berilmu.