4G Internet Pantas Dengan Kelajuan Maksimum Tanpa Sekatan, Penjimatan Panggilan, Tiada Kecurian Kredit, Tiada PayPerUse Internet yang menghabiskan kredit, Tempoh Kredit Lama, Panggilan Murah 6sen, Kuota Internet boleh bawa kehadapan, SEGALANYA DISINI

Cari Blog Ini

Khamis, 23 Jun 2011

Kepala tersangkut


Lagi di China, beberapa hari yang lepas seorang kanak-kanak terperangkap di celah bangunan kerana tersepit sewaktu bermain. Kali ini seorang kanak-kanak berusia 4tahun yang ditinggalkan bersendirian oleh ibu bapanya di rumah terjatuh dari tingkap di tingkat tiga. Dikatakan kanak-kanak ini menjenguk untuk melihat keluar namun tidak bernasib baik tergelincir. Besi karat di luar tingkap telah menyelamatkannya kerana badan budak tersebut termasuk kedalamnya dan tersangkut di bahagian kepala.

Polis yang berada disana pada waktu itu tidak dapat berbuat apa-apa melainkan menyokong kanak-kanak itu agar tidak kesakitan tergantung sementara bantuan lain tiba.

Jiran-jiran yang mendengar kanak-kanak itu menjerit sedaya upaya membantu.

hehehe: itulah betapa susahnya hidup dinegara orang, dan bertuahnya negara kita ini tapi masih ada yang tidak mahu bersyukur dengan nikmat yang ada..


sumber

Tiada ulasan: