Search This Blog

Loading...

ONLINE STORE / OFFLINE STORE

Wednesday, June 29, 2011

Kucing gergasi

Wah banyak sangat cerita gergasi minggu ni, kalau manusia badan slim itulah yang menjadi idaman. Tapi kalau kucing (macam kucing saya, kucing kampung je) badan slim nampak tak syok wife cakap. Jadi ada yang kata kalau pergi "kasi" atau mandulkan boleh gemukkan kucing. Ada yang kata bagi makan makanan jenama "science plan" ada juga terbaca tikus makmal dibagi makan perisa macam ajinamoto untuk cepatkan kegemukkan, kalau bagi kucing makanan berperisa boleh gemuk kot. Tapi yang heran kucing mak saya dikampung makan nasi dengan ikan goreng aja boleh pulak gemuk pulak. Apa pun baka punya hal kot.


hehehe: kalau ada kucing macam kat atas kan syok macam harimau beb, boleh buat bantal peluk.

1 comment:

endiem said...

silap gaya boleh makan orang..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tahukah anda

Tiada siapa yang mampu mencuri ilmu yang kita perolehi dengan membaca. Jadikan diri kita sebahagian daripada masyarakat yang berilmu.