Search This Blog

Loading...

ONLINE STORE / OFFLINE STORE

Monday, June 11, 2012

Potong video atau trim video

Banyak dari kita menonton video dalam format avi mkv samada ditonton di komputer atau disambungkan di TV. Walaubagaimanapun kebanyakkan filem yang punca asalnya dari muat turun selalunya mempunyai scene yang kurang menyenangkan atau lebih tepat keterlaluan. Bukan sahaja filem dari luar tetapi filem tempatan sekarang juga mempunyai adengan yang kurang menyenangkan maksud saya adengan berunsur ranjang.

Kadangkala apabila kita menonton bersama keluarga terasa amat memalukan apabila terdapat adengan ranjang yang berlebihan. Oleh itu software yang akan saya kongsikan bersama ini dapat menyunting atau memotong bahagian-bahagian yang tidak bersesuaian itu dan mengekalkan yang lain. Apa yang menarik potongan kepada video dapat dibuat serentak untuk beberapa potongan. Sotware yang saya maksudkan ialah SolveigMM Avi Trimmer + Mkv. Saya telah mencuba memotong beberapa video dan keputusannya amat mengkagumkan juga mudah diguna, malah yang menariknya ianya percuma.

DOWNLOAD DISINI percuma




Diharap dapat membantu anda bagi mendapat lebih masa berkualiti bersama keluarga tanpa rasa ragu-ragu.


System Requirements



shhhh: jangan risau system requirements di atas download dan install je.Kalau tak faham apa-apa tanya kat komen, saya try jawab. saya baru tonton chowkit, alamak adengan tu tak sesuai lah..

3 comments:

hazanis said...

nice info...i will download later,, come follow my blog http://kakiblogger.mygeng.org/#s01

Bobby said...

Terbaik! memang work.. thanks bro.. sangat bermanfaat.. hehe

PAk JUSTAN DI BATANG said...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tahukah anda

Tiada siapa yang mampu mencuri ilmu yang kita perolehi dengan membaca. Jadikan diri kita sebahagian daripada masyarakat yang berilmu.