Search This Blog

ONLINE STORE / OFFLINE STORE

Sunday, July 5, 2009

1.6 juta peminat mendaftar untuk memperingati Micheal Jackson

Seramai 1.6 juta peminat mendaftar untuk mendapatkan tiket bagi majlis memperigati Micheal Jackson yang hanya berjumlah 9000 tiket sahaja. Pendaftaran berakhir jam 6 petang waktu tempatan (Los Angelas) sabtu. Mereka yang berdaftar akan dipilih secara rawak oleh komputer untuk mendapatkan 2 tiket untuk menghadiri majlis di Staples Center selasa.

11000 tempat disediakan untuk peminat Micheal di Staples Center dan 6500 dapat menyaksikan dari Nokia Theater di seberang jalan. Keluarga Micheal juga akan membenarkan penyiaran percuma kepada semua rangkaian televisyen agar semua peminat dapat menyaksikannya


Menurut keluarga Micheal Jackson upacara pengebumian akan dilakukan secara tertutup yang mana hanya keluarga dan sahabat terdekat sahaja dijemput. Menurut abangnya Jeramaine Micheal akan dikebumikan dengan cara Islam dan itulah kehendak Micheal yang terbaik baginya menurut ibunya juga.

anda mungkin berminat

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tahukah anda

Tiada siapa yang mampu mencuri ilmu yang kita perolehi dengan membaca. Jadikan diri kita sebahagian daripada masyarakat yang berilmu.