Cari Blog Ini

Sabtu, 25 Julai 2009

Iron Man 2

Tak sabar rasanya nak tunggu cerita Iron Man2 ni keluar katanya maybe october. First movie mula2 rasa macam tak berminat je nak tengok, tapi ada satu member recommend saya terus beli satu (yang ori ye) . Ishh memang best la cerita ni. Korang nak tau lanjut tengok la sendiri, saya malas nak buat sinopsis nya coz on the way nak gi Bukit Gantang Taiping ada festival makan buah-buahan tempatan bayar RM1 je makan sampai puas. Dibawah gambar iron man bukan pasal festival buah. Gambar festival buah saya upload malam nanti.

Iron Man. Tony Stark seorang genius pelopor industri pembuatan senjata api, Akhirnya terkena senjata sendiri dan menyesal, jadi hero bantu orang terinaya pulak.

Ini mungkin dalam Iron Man 2, Agaknya yang jahat punya kot. Selalunya macam tu, spiderman ada 2 jahat & baik, Superman pun sama.

Tony Stark. Macho mamat ni


Tiada ulasan: