Search This Blog

Loading...

ONLINE STORE / OFFLINE STORE

Sunday, August 9, 2009

I love Malaysia campaign

I love Malaysia Campaign, MUDAH untuk memenangi IPhone berharga rm2500 hanya dengan klik atas kanan I love Malaysia dan penuhkan borang yang paling simple dan lengkapka HTML code kedalam blog anda. Itu sahaja. Apa yang penting disini jangan lupa masukkan email referrer seperti ini umikascom@yahoo.com jika anda berjaya memiliki Iphone saya juga akan memilikinya juga. Senang bukan?

IPhone 2 pemenang


Western Digital My Passport Essential 320GB x 10 winner




3 comments:

ain said...

kurang jelas la.
bule terang kan dgn lebih detail?
heheheh

terkiniadmin said...

to ain. sebelah kanan atas blog saya ada I love malaysia. klik sana. akan keluar borang. So isi borang simple tu jangan lupa bahagian referrer letak email saya umikascom@yahoo.com kalau tak, xblh daftar. dh daftar dia hantar email kat awak. buka email dan klik LINK dia bagi. link dah keluar ada code HTML. so copy html semua dan paste kt blog layout macam kita letak widget. tapi letak kat atas la..automatik dia pegi bahagian atas kanan.so siap..tunggu je dan promote kt org lain lak. selamat mencuba..xpaham lagi tanya jangan malu.

ain said...

thx ya,
hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tahukah anda

Tiada siapa yang mampu mencuri ilmu yang kita perolehi dengan membaca. Jadikan diri kita sebahagian daripada masyarakat yang berilmu.