Search This Blog

Loading...

JUALAN PELBAGAI BARANGAN MENARIK DENGAN HARGA BERPATUTAN.

Wednesday, August 11, 2010

Tonton drama korea percuma online

Sudah ada semacam aura sekarang ni menonton drama korea, especially orang perempuan la, tetapi lelaki juga tak ketinggalan. Ada yang kata drama korea kalau masuk bahagian sedih, filem hindi pun kalah. Lagipun latar belakang dan filem tersebut juga nampak cantik-cantik.

Disini saya nak hebahkan sedikit satu web yang memberikan tontonan percuma drama korea secara online. Kalau sekali tengok boleh melekat selama 17 jam. Apa yang anda perlu buat adalah sign up dahulu di web ini www.maaduu.com klik sign up masukkan particular anda dan dibahagian Code ada tertulis (enter your invitation code) anda masukkan code ini 3623. so ikut arahan seterusnya dan walla anda dah boleh tonton.


Saya cadangkan anda menonton filem The Accidental Couple dahulu. Filem ini semua cukup, gelak, nangis, sedih, marah dan macam-macam. Jadi ianya Percuma apa tunggu lagi. Yang bekerja pastikan bos anda tak nampak, mengamuk dia nanti.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Anak-anak seharusnya dipanggil dengan gelaran yang lebih dewasa seperti kak long/abang long/kak ngah dan elakkan dari memanggil mereka dengan gelaran yang membantutkan kedewasaan mereka seperti boboi/manja/baby/adik/ dll. Teruskan

Jika anda tiada anak kecil pun, tolong sebarkan maklumat ini kepada sesiapa sahaja... Kita tidak tahu entah siapa yang dapat diselamatkan dengan menghantar e-mel ini. Tolong beri sedikit masa dan hantar kepada kawan yang ada anak-anak dan cucu-cucu...teruskan

Barat membisu dengan bukti bulan pernah dibelah

Salah satu dari mukjizat Nabi Muhammad yang mashur ialah baginda telah membelah bulan kepada dua, dengan izin Tuhan, dan kemudian bercantum semula.Teruskan

Aku cuma ada seorang adik. Usianya tiga tahun lebih muda daripada aku. Suatu hari untuk mendapatkan sehelai saputangan yang menjadi keperluan anak gadis ketika itu, aku ambil 50sen dari poket seluar ayah..teruskan

Tahukah anda

Tiada siapa yang mampu mencuri ilmu yang kita perolehi dengan membaca. Jadikan diri kita sebahagian daripada masyarakat yang berilmu.