4G Internet Pantas Dengan Kelajuan Maksimum Tanpa Sekatan, Penjimatan Panggilan, Tiada Kecurian Kredit, Tiada PayPerUse Internet yang menghabiskan kredit, Tempoh Kredit Lama, Panggilan Murah 6sen, Kuota Internet boleh bawa kehadapan, SEGALANYA DISINI

Cari Blog Ini

Selasa, 7 Jun 2011

Jual buah pinggang beli iPad

Macam-macam boleh jadi, remaja 17 tahun jual buah pinggangnya untuk membeli iPad2, berlaku di Chenzhou. Kerana gilakan iPad dia terpaksa menginap di hospital selama 3 hari.

Kerana pelik melihat anaknya memiliki ipad dan iphone yang mahal si ibu mula mengorek rahsia dan terkejut besar dengan cerita anaknya yang menjual buah pinggang setelah melihat iklan di internet yang membayar 20,000 yuen untuk buah pinggang. Maka Xiao Zhen menjual buah pinggangnya supaya dapat membeli iPad2 yang menjadi kegilaan remaja di China.

Banyak ibu di China mengeluh dan khuatir kerana materialsme telah merosakkan moral generasi muda.hehehe: Itulah bahayanya kalau guna internet dengan cara yang salah, Jangan menular sampai Malaysia sudah. Di barat yang perempuannya sudah ada yang jual "D" secara lelong.

Tiada ulasan: