Search This Blog

Loading...

JUALAN PELBAGAI BARANGAN MENARIK DENGAN HARGA BERPATUTAN.

Wednesday, June 1, 2011

Software buat logo

Kali ini saya nak bercerita sedikit berkenaan software untuk membuat logo yang saya gunakan, software ini sangat mudah untuk digunakan. Pelbagai jenis contoh telah disediakan dan anda hanya perlu edit sahaja untuk memenuhi kehendak anda.

Software penuh dengan serial ini amat-amat berguna untuk kita membina samada logo untuk watermark dan sebagainya. Pada mulanya mungkin nampak rumit tapi selepas sepuluh minit membelek saya rasa semua orang boleh gunakannya. Software ini juga berkeupayaan untuk menghasilkan imej atau logo yang transparance diatara ayat atau gambarnya.

Jika ianya amat berguna untuk saya pasti akan berguna juga untuk anda, lagipun free.


Download linknya disini: atau
http://www.enterupload.com/cc9bc3i3u46d/AAA.Logo.2010.BE.v3.10.R.rar.html
Atau
pilihan lain disini atau
http://hotfile.com/dl/119535689/3bd0c23/AAA.Logo.2010.BE.v3.10.R.rar.html






2 comments:

rexannabel said...

wah! nice sharing. hehe. nak sedut. thanx ya! XD

TK said...

sedut jangan tak sedut. sharing is caring.dah buat logo, esok software watermark pulak..tunggu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Anak-anak seharusnya dipanggil dengan gelaran yang lebih dewasa seperti kak long/abang long/kak ngah dan elakkan dari memanggil mereka dengan gelaran yang membantutkan kedewasaan mereka seperti boboi/manja/baby/adik/ dll. Teruskan

Jika anda tiada anak kecil pun, tolong sebarkan maklumat ini kepada sesiapa sahaja... Kita tidak tahu entah siapa yang dapat diselamatkan dengan menghantar e-mel ini. Tolong beri sedikit masa dan hantar kepada kawan yang ada anak-anak dan cucu-cucu...teruskan

Barat membisu dengan bukti bulan pernah dibelah

Salah satu dari mukjizat Nabi Muhammad yang mashur ialah baginda telah membelah bulan kepada dua, dengan izin Tuhan, dan kemudian bercantum semula.Teruskan

Aku cuma ada seorang adik. Usianya tiga tahun lebih muda daripada aku. Suatu hari untuk mendapatkan sehelai saputangan yang menjadi keperluan anak gadis ketika itu, aku ambil 50sen dari poket seluar ayah..teruskan

Tahukah anda

Tiada siapa yang mampu mencuri ilmu yang kita perolehi dengan membaca. Jadikan diri kita sebahagian daripada masyarakat yang berilmu.