4G Internet Pantas Dengan Kelajuan Maksimum Tanpa Sekatan, Penjimatan Panggilan, Tiada Kecurian Kredit, Tiada PayPerUse Internet yang menghabiskan kredit, Tempoh Kredit Lama, Panggilan Murah 6sen, Kuota Internet boleh bawa kehadapan, SEGALANYA DISINI

Cari Blog Ini

Rabu, 1 Jun 2011

Software buat logo

Kali ini saya nak bercerita sedikit berkenaan software untuk membuat logo yang saya gunakan, software ini sangat mudah untuk digunakan. Pelbagai jenis contoh telah disediakan dan anda hanya perlu edit sahaja untuk memenuhi kehendak anda.

Software penuh dengan serial ini amat-amat berguna untuk kita membina samada logo untuk watermark dan sebagainya. Pada mulanya mungkin nampak rumit tapi selepas sepuluh minit membelek saya rasa semua orang boleh gunakannya. Software ini juga berkeupayaan untuk menghasilkan imej atau logo yang transparance diatara ayat atau gambarnya.

Jika ianya amat berguna untuk saya pasti akan berguna juga untuk anda, lagipun free.


Download linknya disini: atau
http://www.enterupload.com/cc9bc3i3u46d/AAA.Logo.2010.BE.v3.10.R.rar.html
Atau
pilihan lain disini atau
http://hotfile.com/dl/119535689/3bd0c23/AAA.Logo.2010.BE.v3.10.R.rar.html






3 ulasan:

rexannabel berkata...

wah! nice sharing. hehe. nak sedut. thanx ya! XD

TK berkata...

sedut jangan tak sedut. sharing is caring.dah buat logo, esok software watermark pulak..tunggu.

Easy Design berkata...

Nice lah!
Thank you very much untuk software ni :D